Támogatói programunk

Kérjük, támogassa a GIM-ház felújítását!


Az elmúlt 22 évben a GIM számos képző-és iparművészeti kiállításnak, animációs és költői estnek, szakmai beszélgetésnek és workshopnak, divatbemutatónak, közösségi művészeti projektnek, összművészeti eseménynek adott helyet. Ezalatt a két évtized alatt több száz professzionális művész alkotását mutattuk be, emellett folyamatosan professzionális művészeti tanfolyamokat nyújtottunk az érdeklődőknek és továbbtanulni vágyóknak.

Hiszünk abban, hogy a művészetekhez való kapcsolódásaink – legyen szó akár alkotásról vagy befogadásról –  személyiségünket és mindennapjainkat is gazdagítják. A professzionális kortárs képző-és iparművészet megismertetése és élményszerű közvetítése egyik legfőbb törekvésünk. Hiszünk abban, hogy a művészet közösséget formál és tevékenységeinkkel igazi értéket teremtünk.

Eseményeinkkel minden esetben igazi élményt szeretnénk nyújtani látogatóinknak. 2021-ben eljött a pillanat, hogy a tevékenységünket figyelemmel követő, a kortárs művészet iránt elkötelezett érdeklődőink, barátaink támogatását kérjük működésünk minőségi folytatása érdekében. Magas színvonalú és sokrétű művészeti tevékenységünk folytatásához szükségessé és időszerűvé vált a GIM alkotóházának és kiállítóterének felújítása. Ehhez a felújításhoz kérjük kedves látogatóink, barátaink támogatását.

Támogatói programunk keretében befolyó összeggel a GIM-ház felújítási munkálatait, a fejlődéshez szükséges körülmények biztosítását, a kontinuitás megőrzését támogatják. A támogatói program technikai részleteit hamarosan közzétesszük.

Terveink szerint támogatói programunk keretében 2022-ben a frissen felújított Várkapitányi Lakban nagyszabású Támogatói kiállítást és művészeti vásárt rendezünk, amelyre közel 50 neves képző-és iparművész ajánlotta fel alkotásait.


A Gödöllői Iparművészeti Műhely felújítási terveit a GUBAHÁMORI építésziroda készítette.

Koncepció és látványterv I GUBAHÁMORI I Guba Sándor, Hámori Péter, Novák Sándor építészek
Épületgépészeti terv I Prémium Épületgépész Kft.

 

 

 

Aktuális