HAND-TUFTING WORKSHOPOK

2023. július 22-24. / július 31. - augusztus 2.

HAND-TUFTING WORKSHOPOK

2023. július 22-24. (szombat-hétfő)
2023. július 31. – augusztus 2. (hétfő-szerda)

A tufting a szőnyegkészítés hagyományos művészeti formájának modern adaptációja. A workshop keretében lehetőség nyílik egy 50×50 cm-es, saját tervezésű hand-tufting falikép elkészítésére. A workshopot két professzionális textiltervező művész vezeti. A tervezési folyamat megadott tematika mentén Hidasi Zsófia textilművész irányításával történik. Az első nap elkészített tervet a második nap ültetjük át anyagba, a hand-tufting pisztolyokkal különböző minőségű felületkísérleteket és színmintázásokat készítünk. A harmadik nap az elkészült terv kivitelezését, majd eldolgozását Sipos Lili textiltervező művész vezeti. A workshop alatt folyamatos művészeti vezetés támogatja az egyes munkafolyamatok elsajátítását.

A workshopot vezeti: Hidasi Zsófia textiltervező művész és Sipos Lili textiltervező művész

A workshop ára: 45 000 Ft
A workshop ára tartalmazza a hand-tufting pisztolyok használatát, az anyagköltséget, a gyapjú-és akrilfonalak használatát és a művészeti vezetést.

A workshop 4 fő részvételével indul.
A workshop minden nap 10-17 óráig tart.

A workshopra való jelentkezést a részvételi díj előre utalásával lehet véglegesíteni. A workshopon való részvételt legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal lehet lemondani, az előre befizetett összeg ekkor kerül csak visszautalásra.

Jelentkezés I workshopok.gim@gmail.com
Jelentkezni 2023. július 10-ig lehet.

A fotón Sipos Lili textiltervező művész alkotása látható.

Aktuális