KORTÁRS SZÖVŐ TANFOLYAM

2023. április-május (5 alkalom, csütörtökönként)

 

KORTÁRS SZÖVŐ TANFOLYAM
2023. április-május (5 alkalom, csütörtökönként)

Kortárs szövőműhelyünkben a tradicionális szövési technikákból kiinduló és azokat újragondoló, kortárs módon alkalmazó technikai tudást és szemléletmódot lehet elsajátítani. A foglalkozásokon négy- és hatnyüstös asztali szövőszékeken szövünk, elsősorban pamut-, akril- és lenfonalakkal. Színkeverési, szövetszerkezeti, mintázási stúdiumokon keresztül a technika elsajátítása mellett a tervezés alkotói folyamatába is bepillantást nyerhetünk. A kislétszámú kurzuson a művészeti vezető mindenkivel egyénre szabottan foglalkozik.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

A tanfolyam 5 alkalmas periódusokra van bontva, a tanfolyam elég jelentkező esetén újabb 5 alkalommal folytatódik majd, ezért ezt a kurzust elsősorban azoknak ajánljuk, akik komolyabban érdeklődnek a szövés technikája iránt és hosszabb távon szeretnének járni a kurzusra. A tanfolyam 14 éves kortól ajánlott, előképzettség nem szükséges. A tanfolyamot művészeti egyetemre készülőknek is ajánljuk. Emellett elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik nem csak a szövés technikáját szeretnék megismerni, hanem nyitottak a művészeti vezetésre is.

Művészeti vezető I Hidasi Zsófia textilművész

Első foglalkozás I 2023. április 27. csütörtök 15.00-19.00
A foglalkozások minden csütörtökön 15-19 óráig tartanak.
A foglalkozás minimum 5, maximum 7 fő részvételével indul.

Részvételi díj: 38 000 Ft (5 alkalom, 5×4 óra)

A részvételi díj tartalmazza a korlátlan anyag-és eszközhasználatot, az egyedi tervezésű felvetések használatát, az elkészített szövet eldolgozását és a művészeti vezetést. A tanfolyamra való jelentkezést a részvételi díj előre utalásával lehet véglegesíteni. A tanfolyamon való részvételt legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal lehet lemondani, az előre befizetett összeg ekkor kerül csak visszautalásra.

Jelentkezés I workshopok.gim@gmail.com I 06 70 6327 858
Gödöllői Iparművészeti Műhely I 2100 Gödöllő, Körösfői u. 15-17.

 

Aktuális