KORTÁRS SZÖVŐ WORKSHOP

2023. június 16-17-18.


KORTÁRS SZÖVŐ WORKSHOP

2023. június 16-17-18. (péntek-szombat-vasárnap)

A workshop keretében négy-és hatnyüstös asztali szövőszékeken, szabadon választható színes vagy egyszínű pamut felvetéseken szövünk, pamut-, akril-és lenfonalakkal. Színkeverési és szövetszerkezeti stúdiumokon keresztül sajátítjuk el a szövés technikáját, majd a 3 nap alatt kb. 1,5 méter saját tervezésű szövetet készítünk. A szövetből párnahuzatot / tértextilt / asztali futót / asztali textilalátéteket lehet készíteni. A kislétszámú kurzuson a művészeti vezető mindenkivel egyénre szabottan foglalkozik.

Kiknek ajánljuk a 3 napos workshopot?

A 3 napos workshopot elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a szövés technikájába, ugyanakkor egy kész szövettel szeretnének hazatérni a workshopról. A workshopon megszőtt kb. 1,5 méteres anyagból a mindennapokban használható, funkcionális textil készíthető. Elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik nem csak a szövés technikáját szeretnék megismerni, hanem nyitottak a művészeti vezetésre is. A workshop 14 éves kortól ajánlott, előképzettség nem szükséges. A workshopot művészeti egyetemre készülőknek is ajánljuk.

Művészeti vezető I Hidasi Zsófia textilművész

A foglalkozások minden nap 9-17 óráig tartanak.
A workshop minimum 5, maximum 7 fő részvételével indul.

Részvételi díj: 45 000 Ft (3 nap, 3×8 óra)

A részvételi díj tartalmazza a korlátlan anyag-és eszközhasználatot, az egyedi tervezésű felvetések használatát, az elkészített szövet ellockolását és a művészeti vezetést. A workshop díja nem tartalmazza a párnahuzat megvarrását és az elkészült szövetek végeinek visszavarrását, eldolgozását. Ezeket a műveleteket a workshop végén lehet igényelni külön varrási díj ellenében.

A workshopra való jelentkezést a részvételi díj előre utalásával lehet véglegesíteni. A workshopon való részvételt legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal lehet lemondani, az előre befizetett összeg ekkor kerül csak visszautalásra.

Jelentkezés I workshopok.gim@gmail.com I 06 70 6327 858

 

 

Fotók I Fülöp Dániel Mátyás I Hidasi Zsófia

 

Aktuális