KORTÁRS SZÖVŐ WORKSHOP – neszeszer és laptop tok készítés

2023. július 6-7.

KORTÁRS SZÖVŐ WORKSHOP – neszeszer/laptop tok szövés
2023. július 6-7. (csütörtök-péntek)

A workshop keretében négy-és hatnyüstös asztali szövőszékeken, szabadon választható színes vagy egyszínű pamut felvetéseken szövünk, elsősorban akril-és lenfonalakkal. Színkeverési és szövetszerkezeti stúdiumokon keresztül ismerjük meg a szövés technikáját, a kislétszámú kurzuson a művészeti vezető mindenkivel egyénre szabottan foglalkozik. A 2 nap alatt kb. 1 méter saját tervezésű szövetet készítünk. A szövetből 2 db textiltárgy – egy neszeszer és egy laptop tok/lapos alkalmi kistáska – készülhet. A tárgy megvarrásának költségét külön kell fizetni, az elkészült tárgy július végéig vehető majd át előre egyeztetett időpontban. Elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik nem csak a szövés technikáját szeretnék megismerni, hanem nyitottak a művészeti vezetésre is. A workshop 14 éves kortól ajánlott, előképzettség nem szükséges. A workshopot művészeti egyetemre készülőknek is ajánljuk.

Művészeti vezető I Hidasi Zsófia textilművész

A foglalkozások minden nap 9-17 óráig tartanak.
A workshop minimum 5, maximum 7 fő részvételével indul.

Részvételi díj: 35 000 Ft (2 nap, 2×8 óra)

A részvételi díj tartalmazza a korlátlan anyag-és eszközhasználatot, az egyedi tervezésű felvetések használatát és a művészeti vezetést. A workshop díja nem tartalmazza a textiltárgyak megvarrását. Ezt a műveletet a workshop végén lehet igényelni külön varrási díj ellenében.

A workshopra való jelentkezést a részvételi díj előre utalásával lehet véglegesíteni. A workshopon való részvételt legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal lehet lemondani, az előre befizetett összeg ekkor kerül csak visszautalásra.

Jelentkezés I workshopok.gim@gmail.com I 06 70 6327 858

Aktuális