Kreatív porcelánöntő workshopok

2023. augusztus 12. / 26.


Kreatív porcelánöntő workshopok

2023. augusztus 12. szombat
2023. augusztus 26. szombat

Az 1 napos workshop keretében lehetőség nyílik kipróbálni a porcelánöntés technikáját különféle kreatív dekor eljárásokkal. A workshop alkalmával 2 csésze szett készíthető el színezett porcelánból, amik dekorálásához különböző technikákat sajátíthatsz el a workshop során, így mindegyik tárgy egyedi karakterré változtatható.

A workshop keretén belül választható alapformákkal dolgozunk, amihez készítünk alátétet vagy fület. Alapvetően színes alapanyagokkal dolgozunk, amiket magunk keverünk ki pigmentek segítségével, így átlátszó mázzal is látványos végeredmény érhető majd el. Ezen az alkalmon magukat a nyers tárgyakat készítjük el, a hosszas szárítás és égetések miatt a tárgyak mázazását a workshop vezetője fogja végezni, amiket színtesztek alapján egy palettából lehet majd kiválasztani.

A workshop keretében 4 darab tárgy elkészítésére lesz lehetőség: négy darab csésze vagy két darab csésze szett alátéttel. A workshop ára tartalmazza a készítéshez szükséges anyagokat, amikhez szerszámokat is biztosítunk a foglalkozás alatt. A kész tárgyak a kurzus után körülbelül másfél héttel vehetők át.

A workshopot vezeti: Sinkovits Zsuzsanna kerámiatervező művész
Jelentkezés: contact@zsuzsannasinkovits.com
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 8.

Részvételi díj: 22 000 Ft

A workshop minimum 5, maximum 8 fő részvételével indul, 14 éves kor felett ajánlott.
A program 10-17 óráig tart.

 

Aktuális