AKTUÁLIS KIÁLLÍTÁSUNKHOZ KAPCSOLÓDÓ KREATÍV WORKSHOP

2023. május 6. / június 3.

KREATÍV WORKSHOP
Készítsd el személyes égboltod, díszítsd vele otthonod!
2023. május 6. szombat 14-17h / 2023. június 3. szombat 14-17h

A workshop aktuális, DIALÓGUS című kiállításunkhoz kapcsolódik. Kaliczka Patrícia festőművész és Melkovics Tamás szobrászművész alkotásaiban kiemelt szerepe van a személyes formáknak és tárgyaknak. A Személyes égbolt című workshop keretében a résztvevők az erre a témára épülő kreatív foglalkozáson vehetnek részt.

A workshopon Alexander Calder híres kinetikus mobil installációit hívjuk inspirációul, ezeket írjuk át egyéni csillagképünkké. Fémből hajlított ívekre helyezhetsz számodra érdekes textil, papír, fém tárgyakat, kristályokat, növényi hulladékokat és még sok mást, ezekkel az elemekkel keresheted, mi tartja a kompozíciót felfüggesztve egyensúlyban.

A workshopot Zala Zsófi formatervező művész és Tringer Bea textiltervező művész vezeti. A workshopnak a GIM-Ház terasza ad otthont. Ez az alkalom 3 órát vesz igénybe, a foglalkozásra bárki, bármilyen szintű kézügyességgel jelentkezhet, a részvételi díj 12 000 forint. Az eszközöket és alapanyagokat mi biztosítjuk, de van lehetőséged felhasználni saját apró tárgyaidat is. A csoport létszáma minimum 5, maximum 12 fő. Hogyha szívesen részt vennél, kérlek küldd el a jelentkezésed a zalazsofi@gmail.com címre 2023. május 1-ig.

 

Aktuális